среда, 26. септембар 2012.

Новости из Либије 26.09.2012.


      
 Omran Ben Shaaban ПАЦОВ КОЈИ ЈЕ ЗАРОБИО И УБИО МУАМАРА КАДАФИЈА - ЈЕ УБИЈЕН!

       Зелени покрет отпора је ликвидирао пацова!
     Казна је стигла све оне који су допринели директно или индиректно смрти великог човека, у овом случају МУАМАРА КАДАФИЈА, и ми у свој тузи немамо ништа против тога! Слушали смо од наших противника блејање које су понављали као папагаји: ''Ви подржавате диктатора...!'' Шеф државе која је активно учествовала у уништавању и разарању Либије - је изгубио изборе. Саркози у Француској, Ваде у Сенегалу...
     Списак се може наставити. Неки у последње Вењмњ шпекулишу о прљавштинама, говорећи да је Кадафи био сексуални манијак!?( у Француској се појавила књига у којиој се тврди да је Кадафи био сексуални манијак, који је силовао жене у свом окружењу!?). Нападати човека који није у стању да се одбрани или да одговори на оптужбе, је крајње кукавички! Али хајде!
     Сазнали смо да је касно увече у париској болници преминуо потенцијални убица Муамара Кадафија, Omran Ben Chaaban у својој 22 години живота. 
     Он се јавно хвалио да је убио Муамара Ал Кадафија, не скривајући то!
     ОУН је обећала истрагу убиства Муамара Кадафија, наравно од тога није било ништа! Неки би рекли - то је Африка.
     Међутим, и ако је убица био познат, издајници који се налазе на власти у Либији су га поштовале због његових грозних ''подвига''. До крајњег лицимерија је дошло када је убица наступао на масовним медијима, на пример на каналу Ал Арабиа - као херој!!! За то време бивши шеф државе Обала слоноваче чами у Хагу.
     Убица је сматрао да је изнад закона и да ће проћи некажњено. Он - који се хвалио са Гадафијевим златним пиштољем и прстеном, - сада му се придружио међу мртвима. Суочавање са судбином га је стигло у јулу ове године у граду Бани Валид који је био под котролом присталица Муамара Кадафија. Нашавши се у том граду, упао је у лављу јазбину, и сам не схватајући то! Тамо је био заробљен. Када је покушао да побегне погођен је са два метка, један у врат, други у стомак. После 50 дана робије је пуштен на интервенцију лично пацовског председника такозваног парламента Либије. Међутим наш ''херој'' се хвала Богу, и даље налазио у тепком стању, па је пребачен у Париз на лечење где је и умро. Његово тело је враћено!
     Међутим, како нове Либијске власти поступају у овом случају просто је поражавајуће.  И ако истраге о убиству Муамара Кадафија није било, и ако је обаћано, овом злочинцу је приређена царска сахрана.
Оно што је најупечатљивије у овој целој причи је то што су уложена сва средства да би се пронашао убица овог пацова!
Да, данашња Либија коју је створио Саркози, још увек постоји као таква.
     Видео: Гадафијев убица!

 
    





     Један пацов је изјавио да је Зелени отпор у граду Барак Шати боље наоружан од свих пацова у Триполију.

     У близини хотела Риксос одржана је акција поротеста пацова бандита из Прелазног националног савета, који су побегли из града Барак Шати. У протесту учествују и рођаци њихових ''колега'' који су такође изгинули у том граду пред налетом Зелене армије. Они траже оставку министра одбране, војну подршку НАТО у борби против Зеленог Отпора, санабдевање у оружју и муницији, у противном прете да ће дићи хотел у ваздух.

     Министар унутрашњих дела пацова, најавио је слање око 4700 пацова у регион града Барак Шати с циљем борбе против Зеленог отпора. 

      У рејону  Джанзоур претучен је и ухапшен управник ТВ канала који подржава Зелени отпор.

     Амбасада САД у Триполију забранила је издавање виза до даљње.

     Grika: Пацови су убили две девојке, сестре, после тога дошло је до тешких сукоба у том рејону уз коришћење тешког наоружања.

     Зелени покрет отпора позвао је јужна Либијска племена да подрже месне житеље и да им помогну у протеривању пацова из града Grika. 

     Барак Шати: град је под Зеленим заставама! Одреди Зелене армије напали су неколико објеката који су под контролом батаљона пацова Обару. Уништен је пикап са тешким наоружањем и спаљена застава пацова! Колона пацова са 25 пикапа са тешким наоружањем одлучило је да се врати у рејон Куфре.
     Зелени отпор скреће пажњу грађанима Барак Шати да се конвој пацова са 10 пикапа са тешким наоружањем налази у ваздухопловној бази недалеко од града.
     Пацови из Мисрате и Сук Џума су спремни да покрену велики напад на град Барак Шаати. 
     Пацови су тешким наоружањем оштетили домове грађана.
     У видео снимку су приказана дешавања последњих дана у граду Барак Шати као и напад пацова на тај град, а у другом Зелени борци који бране град
http://www.youtube.com/watch?v=0FcKifO8fWY&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=ZFN57ujAM2U&feature=relmfu

     Дерна: у граду је експлодирао аутомобил бомба. Многи оружани одреди Ал Каиде напустају војну базу носећи са собом тешку технику, оружје и муницију. 

     Један камион са товаром оружја, муниције и минобацача пресретнут је у граду Бајда, планирано је да испоручи опрему радикалним исламистима у Бенгазију. 

Нема коментара:

Постави коментар