понедељак, 1. октобар 2012.

Новости из Либије 29.09.2012.

Град Бани Валид изложен је константним нападима пацова из града Мисурате. Међународни оружани плаћеници вечито траже изговор да нападну и освоје град. Сада под изговором смрти једног плаћеника-пацова који је убио вођу Либије, трнутно се врше нови напади на град.

Постављена је опсада града, не дозвољава се снабдевање храном ни осталом робом и искључена је електрчна енергија.  Познато нам је да је ова тактика санкција већ била промењена у Либији у току агресије и инвазије док је запад ''помагао'' грађанима Либије улечи их  ''демократији''. 

Њихова ''помоћ'' убија! Електрична енергија стиже само до Аеродрома и неколико рејона племена Алманаш. Цео град се налази у стању приправности због могућег напада пацова из Мисурате.

Америчка влада потписала је нови споразум са НПС који се тиче решавања проблема са хиљадама плаћеника који су уз помоћ САД убачени у Либију током агресије. Већина тих плаћеника су чланови ''муслиманског братства'' и других терористичких организација из целога света. 

Због тога Белхађ из Ал Кааиде и друге вође есктремиста дужни су да доставе списак имена и места њихових пређашњих дејстава, односно акција које су спроведене за време инвазије и агресије на Либију. Сада покушавају да униште податке који сведоче о томе да су плаћеници обучавани у терористичким камповима уз посредство НАТО пакта. Измењени састав ПНС помаже да се сакрију чињенице које сведоче о подршци САД које су обећале финансијску и политичку помоћ бандитима. 
Ради се на регрутовању нових плаћеника који уз помоћ НАТО-а пристају да учествују у решавању проблема са екстремним оружаним формацијама. Последњих дана дошло је до серије убистава и ваздушних напада из беспилотних летилица по војним камповима и складиштима оружја формација које неће да предају оружје.  Сада се ради све с циљем уклањања доказа о америчком  мешању и учешћу у инвазији на Либију. 

Прави Либијци који су патриоте не учествују у оваим марионетским заверама, кажу грађани Либије. 

Дошло је до оружаних сукоба грађана са новим властима у Триполију. 

Група од 230 возила у петак је напала рејон Фатих Али. Као резултат тога су 53 убијена 23 рањено. Заробљено је седам плаћеника и девета аутомобила, остали су се разбежали. 

Амричке беспилотне летилице бомбардују Либијски регион Киренаике, а америчке специјалне снаге спремају акције које они називају ''антитерористичким'' , мада су прави терористи баш американци. 

Практично се може рећи да САД планирају да нападну Либију, то јест да је окупирају. До таквог закључка може се доћи после испланираног напада на конзулат САД у Бенгазију, који може бити искоришћен као изговор за напад. У прилог свему овоме иде и кретање америчких трупа, хеликоптера, авиона, беспилотних летилица који се у последње време групишу у Средозенмом мору, као и стална присутност и активност НАТО авиона у неким деловима јужне Европе у последње време.

Група међународних оружаних плаћеника пацова скрнави гробља и гробове Либијаца, а то говори о поштовању нових власти према Исламу. Систематски се уништавају симболи, древна архитектуру, џамије и остало културно наслеђе Либије, све то наравно са подршком САД. Важно је напоменути да ово не раде прави Либијци већ убачени тероористи и плаћеници, а познато нам је како глобали медији изврћу приче!

Нема коментара:

Постави коментар